Venom

Over precies een maand gaat de film ‘Venom’ in première. Venom maakte zijn opwachting reeds in de 3de film van ‘Spider-Man’ en zal nu dus in een eigen project te zien zijn. Tom Hardy (Mad Max, Batman: The Dark Night Rises) zal letterlijk in de huid kruipen van Venom. 

Op een Comic-Con conventie gaf Tom Hardy aan dat het mede door zijn zoon, die een hevige fan is van het personage, komt dat hij de rol accepteerde.

“Ik wou iets doen wat mijn zoon kon zien. Dus deed ik maar iets waar ik mensen hun hoofd afbijt.” zei hij in een interview.

In een nieuwe trailer die werd gelanceerd werd er iets meer bekend over de inhoud van de film. Zo was er te zien dat de film vrij donker was en kon men details zien over de tegenstander van Venom, met name Riot.

Riot is een karakter dat van gedaante kan veranderen, wat het dus zeer moeilijk maakt om deze in de film te onderscheiden.

Regisseur Ruben Fleischer gaf aan dat er in Venom geen helden te zien zullen zijn wat dus betekend dat er enkel maar vijanden zullen verschijnen.

Venom is een onderdeel dat deel uitmaakt rond het personage van Spider-Man.

De film is bij ons te zien vanaf 10 oktober 2018.