Jean Claude Van Damme eregast op filmfestival Oostende 2018!

Op het Filmfestival van Oostende, dat loopt van 7 tot en met 15 september zal Jean Claude Van Damme dit jaar de eregast zijn. Van Damme komt er zijn nieuwe film LUKAS voorstellen aan het publiek en krijgt een eigen ster.

LUKAS is een film van de franse regisseur Julien Leclerq, maker van oa. Braquers en Budapest. Naast Van Damme is ook Kevin Janssens in de film te zien. Lukas (JCVD) neemt de rol van een buitenwipper voor zijn rekening die noodgedwongen met de politie moet samenwerken. Hij moet infiltreren in een gevaarlijke organisatie die geregeld geld witwast. Het is zijn laatste kans om zijn hoederecht over zijn 8-jarige dochter niet te verliezen.

‘The muscles from Brussels’ heeft een opmerkelijk carriere opgebouwd in Hollywood dus een ster in eigen land is dan ook geen verassing. Hij kreeg in 2012 ook al een eigen standbeeld in Anderlecht en zal nu dus ook vereeuwigd worden op de zeedijk van Oostende.

Oa. Pierce Brosnan, Adrien Brody en Kevin Janssens hebben ook reeds hun ster op de dijk.

JCVD zal persoonlijk zijn ster om 19u onthullen ter hoogte van de Venetiaanse Gaanderijen op de zeedijk van Oostende, die trouwens door iedereen kan bijgewoond worden.

Wil je aanwezig zijn bij de filmpremiére? Bestel dan je tickets hier!