For The Love Of 80’s

Dit weekend vind in Edinburgh Comic Con plaats. Het beloofd een leuke editie te worden die volledig in het teken staat van de 80’s! 

De fans kunnen er originele stukken zien uit hun favoriete tv reeks van vroeger. Zo zal er de originele ET pop te zien zijn evenals het busje uit The A-Team, K.I.T.T. uit de serie Knight Rider en de beruchte brommer uit de reeks Street Hawk.

 

Wie dit niet voldoende vind kan zich voorbereiden om de meeste acteurs uit de jaren 80 te ontmoeten. Niemand minder dan David Hasselhoff (Knight Rider), Lou Ferringo (The Hulk), Dirk Benedict (The A-team), Sam Jones (Flash Gordon), Ernie Hudson (The Ghostbusters), en nog vele meer zullen aanwezig zijn op dit immense tv en film conventie.

 

 

David Hasselhoff kent iedereen als Michael Knight uit de hitserie Knight Rider en heeft verder geen introductie nodig. David Hasselhoff is wellicht de bekendste acteur uit de jaren 80.

Dirk Benedict is bekend geworden bij het publiek als Face in de hitserie The A-Team. Echte fans kennen hem ook uit de originele reeks Battlestar Galaxia.

De cast van E.T. komt na 36 jaar terug samen om te vertellen hoe de film tot stand kwam. ontmoet er Henry Thomas (Elliot), Dee Wallace (Mary) and Robert MacNaughton (Michael).

Ghostbusters is gemaakt in 1984 door Ivan Reitman. De film is wellicht de bekendste familie ooit gemaakt die nog bekender werd dankzij de soundtrack gemaakt door Ray Parker Jr. Op dit event heb je de kans om exclusieve verhalen te horen van de set en Ray Parker Jr verteld er hoe hij de iconische soundtrack heeft bedacht.

Lou Ferrigno is een gerespecteerd bodybuilder en acteur die voor het eerst de zien was als The Hulk. Ferrigno is naast een succesvol acteur ook schrijver van boeken waarin hij zijn gedachten en ervaringen deelt over zijn bodybuilding kennis. Tevens was hij de man die Michael Jackson fit moest krijgen voor de laatste This is it tour.

De Comic Convention is een event dat men kan bezoeken op zaterdag 10 en zondag 11 november. Voor de echte fans is een trip naar Edinburgh zeker en vast de moeite waar!

Voor meer informatie kan je terecht op de website van Comic Con Scotland.

Volgende week kan je op onze site een verslag zien van dit event.