Fast & The Furious 9 uitgesteld door ‘ruzie’

Fans van de Fast & The Furious saga hadden deel 9 eigenlijk in april 2019 kunnen gaan bekijken in de zalen. De film zal zich nu pas wellicht met een jaar vertragen door een onenigheid tussen Vin Diesel en Dwayne Johnson.

Tussen Vin Diesel en Dwayne Johnson zou er een ruzie plaatsgevonden hebben in de trailer van Johnson. In een interview met ‘The Rolling Stone’ gaf de acteur toe dat de samenwerking met Vin Diesel niet vlekkeloos verloopt. Het zou zelf zo erg zijn dat de twee in The Fate and The Furious geen enkele scene samen hebben gedraaid. De scenes waarin ze samen te zien waren zouden enkel door knap montagewerk tot stand zijn gekomen.

Dwayne Johnson zei in ‘The Rolling Stone’ het volgende: “Vin en ik hebben erover gesproken, waaronder tijdens een belangrijke face-to-face in mijn caravan. En wat ik me toen realiseerde, is dat we fundamentele meningsverschillen hebben over onze benadering ten aanzien van filmmaken en samenwerken,” aldus Johnson. “Het duurde even, maar ik ben nu wel dankbaar voor de helderheid. Of we nou nog eens samenwerken of niet.”

Door de uitspraak is het maar de vraag of Dwayne Johnson nog in verdere films van ‘Fast & The Furious’ te zien zal zijn.

Ook Michelle Rodriguez zou gedreigd hebben om de franchise te verlaten omdat ze wil dat de vrouwen onderling in de film meer gesprekken zouden hebben om de karakters een betere positie te geven.

De release van ‘Fast & The Furious staat gepland in het voorjaar van 2020.