Comic Con Scotland 2018

In het Schotse Edingburgh vind op 10 en 11 november het Comic Con Scotland plaats. Dit jaar staat alles in het teken van “For The Love of 80’s”.

Zoals gebruikelijk komen er steeds bekende acteurs/actrices langs op de bekende cons die de fans de kans geven om een handtekening of een gezamenlijke foto te bekomen.

Dit jaar staat alles in het teken van de jaren 80 en nét dit aspect maakt het voor velen van de ‘oudere’ generatie ook aantrekkelijk. Wie is nu niet groot geworden met tv-series zoals Knight Rider, The Hulk, The A-Team, Street Hawk, E.T. en Ghostbusters?

De bezoekers mogen zich dus alvast voorbereiden om sterren uit deze bekende series te ontmoeten.

Zo kan je op zaterdag en zondag oa. David Hasselhoff (Knight Rider, Baywatch), Lou Ferrigno (The Hulk), Henry Thomas, Robert Macnaughton en Dee Wallace (cast van E.T.), Rex Smith (Street Hawk), Dirk Benedict (A-Team), Sam Jones (Flash Gordon), Ernie Hudson (Ghostbusters) ontmoeten.

Wie het niet ziet zitten om helemaal tot Edingburgh te rijden kan via de site foto’s of artikels opsturen die de organisatoren laten signeren en terug sturen.

Meer informatie vind je op de website van Comic Con Scotland!

David Hasselhoff kondigde zijn komst persoonlijk aan via Facebook.

A message from David Hasselhofffor Comic Con Scotland fans

A message from David Hasselhoff for Comic Con Scotland fansTickets & info:- http://comicconventionscotland.co.uk/tickets

Slået op af Comic Con Scotland i Tirsdag den 24. juli 2018