‘Bond 25’ in gevaar?

In december zouden de opnamens starten van ‘Bond25’. De makers moeten nu echter last minute op zoek gaan naar een nieuwe regisseur want Oscar winnaar Danny Boyle stapt op.

De officiële bekendmaking verscheen op Twitter: “De producenten Michael G. Wilson, Barbara Broccoli en regisseur Danny Boyle willen via deze weg bevestigen, dat op basis van creatieve onenigheid, Danny Boyle heeft besloten de regie van ‘Bond 25’ niet meer voor zijn rekening te nemen.”

Boyle had plannen om vrouwenversierder James Bond van het macho gedrag af te helpen in deze #metoo tijden. In het Amerikaanse blad Page Six verklaarde hij: “We kennen natuurlijk de wereld waarin Bond al jaren leeft. Echter schrijven we ook een draaiboek dat meegaat in zijn tijd.”

De Brit Danny Boyle lag aan de basis van het succes van ‘Slumdog Millionaire’ en wist daarmee maar liefst 8 Oscars binnen te slepen.

Er gaat momenteel geruchten dat Christopher McQuarrie de opvolger wordt. McQuarrie heeft de laatste twee Mission: Impossible filmen geregisseerd.Uiteraard is dit een gerucht gezien het succes van Fallout.

Het script voor ‘Bond 25’ is echter wel al geleverd en de opnamens zouden moeten starten op 3 december 2018. Dus als McQaurrie een gaat je in zijn agenda heeft …

Of de film er effectief, zoals gepland, in oktober 2019 zal komen is dus nog niet bekend.